Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bluesound VAULT 2i cd ripper en streamer Vergroten

Bluesound VAULT 2i cd ripper en streamer

Bluesound Bluesound

Nieuw

Hi-res 2 TB netwerk harde schijf, cd-ripper en muziekstreamer.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.599,00

incl. BTW

Bluesound VAULT 2i cd ripper en streamer

Hi-res 2 TB netwerk harde schijf, cd-ripper en muziekstreamer.

Kopieer uw cd’s, download ze en sla op. Met de VAULT 2i kunt u al uw cd’s bit perfect kopiëren of uw bestaande muziekbibliotheek kopiëren naar de harde schijf van de VAULT 2i. Sluit de VAULT 2i aan op uw bestaande geluidsinstallatie, of koppel hem aan een set actieve luidsprekers en stream uw digitale muziekcollectie in studiokwaliteit.

 • Aan te sluiten op een bestaande stereoversterker, AV-ontvanger of actief luidsprekersysteem.

 • Bewaar duizenden tracks op de interne harde schijf van 2 TB van de VAULT 2i.

 • Kopieer uw cd’s met bit-perfecte precisie.

 • USB-poorten voor het maken van back-ups en het herstellen van uw persoonlijke muziekcollectie.

 • Stream uw muziekbibliotheken naar meerdere Bluesound spelers in het hele huis.

 • Hi-res muziekstreaming met toegang tot internetradiostations, muziekdiensten in de cloud en uw eigen lokale muziekbibliotheek.

 • Stream uw muziekbibliotheken naar meerdere Bluesound-spelers in het hele huis.

 • Maak en bedien een naadloos meerkamer systeem met de intuïtieve BluOS Controller app.

 • Bedien de NODE met de optionele Bluesound RC1 afstandsbediening.

 • Maak verbinding met de BluVoice-optie in de Alexa-app en gebruik Amazon’s Alexa-spraak assistent om muziekspelers rondom het huis te bedienen.

 • Met AirPlay 2 kunt u muziek of podcasts afspelen vanaf draadloze stereocomponenten in uw hele huis allemaal synchroon.

Audiobestanden voor audiofielen

De VAULT 2i heeft een stille harde schijf van 2 TB met laag energieverbruik, waarmee u gemakkelijk al uw cd's kunt rippen in verliesvrije FLAC met hoge resolutie of ruimtebesparende MP3. De VAULT 2i biedt gebruikers de mogelijkheid om via de USB-poort rechtstreeks toegang te krijgen tot hun downloads, iTunes-bibliotheek en andere inhoud van elke NAS-schijf, en biedt zo eindeloze mogelijkheden als het gaat om het opslaan van uw muziekcollectie.

Geen computer nodig

Zodra de VAULT 2i op uw bekabelde thuisnetwerk is aangesloten, hebt u toegang tot uw volledige muziekbibliotheek en kunt u deze delen en streamen naar elke Bluesound-speler, allemaal zonder computer. Dankzij de krachtige Dual-Core ARM Cortex A9-processor kan de VAULT 2i effectief multitasking naar meerdere kamers streamen met een vlekkeloze weergave.

De kracht van BluOS

Neem de controle over de veelzijdigste muziekstreamer met de gebruiksvriendelijke BluOS Controller-app. Met de mogelijkheid om audio van meerdere streamingdiensten, internetradiostations en podcasts af te spelen en op te slaan, maar ook om uw cd’s te rippen, wordt de VAULT 2i de jouwe om te bedienen met maar een paar eenvoudige tikjes op uw mobiele apparaat of tablet. Naadloos toegang tot uw digitale muziekbibliotheek en deel deze met de BluOS Controller-app en stream het geluid in studiokwaliteit naar meerdere kamers in uw huis.

Toegangspas voor al uw muziek

De VAULT 2i maakt gebruik van uw thuisnetwerk en is snel geïnstalleerd. Dankzij de geavanceerde Gigabit Ethernet verbinding zorgt de VAULT 2i ervoor dat er geen haperingen of vertragingen optreden, zelfs niet bij het streamen van hi-res audiobestanden. Speel muziek perfect synchroon af of speel muziek tegelijkertijd af op iedere Bluesound-luidspreker in eender welke kamer. Met een reeks analoge en digitale in- en uitgangen kan de VAULT 2i ook worden aangesloten op uw bestaande actieve luidsprekers, zodat u uw muziek naar een hoger niveau kunt tillen.

Bedien uw muziek met uw stem

Met de ondersteuning van Amazon Alexa, Google Assistant en Apple’s Siri, kunt u uw Bluesound speler eenvoudig verbinden met de bijbehorende app en handsfree genieten van spraakbesturing van uw persoonlijke muziekbibliotheken, streamingdiensten en meer met eenvoudige opdrachten. Kies een nummer, speel uw favoriete afspeellijst af, pauzeer of sla een nummer over en zeg zelfs in welke kamer u naar muziek wilt luisteren. Spraakbediening is een snelle en eenvoudige manier om uw muziek te bedienen en biedt u een geheel nieuwe manier om muziek in uw hele huis te ervaren.

Meerkamer magie

Als een state of the art netwerk harde schijf, stelt de VAULT 2i luisteraars in staat om hun muziekbibliotheek op alle Bluesound-spelers direct in de BluOS Controller-app te bekijken en te bedienen. Of u nu streamt vanaf een muziekdienst in de cloud, podcast, internetradiostation of zelfs uw persoonlijke muziekcollectie die is opgeslagen op een USB, de VAULT 2i levert een werkelijk innovatieve meerkamer ervaring.

Kleur Zwart,Wit

1 vergelijkbare producten

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.