Beoordeling 9.2 gebaseerd op 198 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Aanbieding! BlueSound Pulse 2i Soundbar + Pulse Sub Pakket Uitbreiden

BlueSound Pulse 2i Soundbar + Pulse Sub Pakket

BLUESOUND

Nieuw

✓ 2 Jaar Garantie

✓ Ongecomprimeerd luisteren naar muziek

✓ De enige échte HiFi Streaming Soundbar

✓ Ondersteuning van elke populaire streaming dienst

✓ Gemakkelijke bediening via de BluOS app

Meer details

€ 1.498,00

incl. BTW

€ 1.698,00 incl. BTW

-€ 200,00

De Bluesound Pulse Soundbar is eigenlijk de enige soundbar die de naam HiFi mag dragen. Door zijn krachtige versterking een ruimtelijk klankbeeld om u tegen te zeggen. Door zijn ingebouwde streaming en gemakkelijke bediening via app of pc is de Bluesound Pulse soundbar de meest complete soundbar van dit moment! Ondersteund door de Subwoofer voor een optimale beleving!

 

De Pulse Soundbar is een van de nieuwste toevoegingen aan het Bluesound Multiroom Audiosysteem, maar zeker niet de minste. Dit is een Soundbar die alle andere soundbars in dit genre laat verbleken met z’n enorme dynamiek, gemak van aansluiten en geluidskwaliteit! Zelfs zonder de optioneel verkrijgbare Pulse Subwoofer is deze soundbar in staat om de meest heftige actiefilms realistisch neer te zetten. Of er nou gigantische robots in de straten een shootout houden of dat de kanonslagen van Ouverture 1812 voorbij komen, het maakt voor de Pulse Bar allemaal niets uit; hij speelt het met het grootste gemak af.

De Pulse Soundbar is sinds kort ook voorzien van de mogelijkheid om in combinatie met twee Pulse Flex luidsprekers in surround te spelen, voor de ultieme surroundbeleving zonder draden! Als u hierbij ook nog de Pulse Sub toevoegt, heeft u een compleet 5.1 surroundsysteem zonder kabels, deze opstelling hebben wij altijd demonstratieklaar staan, en wij nodigen u dan ook van harte uit om deze combinatie te komen beluisteren onder het genot van een kopje koffie!

Specificaties:

- Ondersteunde Bestandsformaten: MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS
- Hi-Res ondersteunde audio bestanden : FLAC, MQA, WAV, AIFF
- Surround Dolby Digital
- Power Uitgang : 120Watt DIRECTDIGITAL™ Versterking
- Luidsprekers : Tweeter : 2 x 3/4” (19mm) Soft Dome, Mid-Range : 2 x 2” (50mm) Treated Paper Cone, Rubber Surround, Woofer : 2 x 4” (102mm) Rubber Surround
- Sampling Rates : 32 - 192 kHz
- Bitrates : 16 – 24
- Frequency Response: 1dB 70Hz - 20kHz, 3dB down @ 55Hz
- Vervorming : THD+N - 0.030%
- Gewicht : 6.8 kilo
- Afmetingen BxDxH: 1073 x 141 x 70 mm

Aansluitingen:
- (1x) Netwerk Ethernet RJ45
- (1x) USB Type A
- (1x) USB Type B (service)
- (1x) Audio In - Gecombineerd - TOSLINK / 3.5mm mini jack
- (1x) Audio In - Digitale audio Optical Toslink In
- (1x) Audio In - RCA Line In
- (1x) Sub Uit
- (1x) Audio Uit - Hoofdtelefoon uitgang - 3.5mm stereo
- (1x) Universele aansluiting voeding

Draadloze verbindingen:

- Bluetooth (aptX®)
- 802.11 b/g/n WiFi

Gebruikersinterface:

- Android
- iOS
- Windows (PC)
- OS X (PC)

Meegeleverde accessoires:

- Voedingskabel
- Netwerkkabel RJ45
- Quick Setup Guide

Het Bluesound Multiroom Audio systeem:

Nog niet zo heel lang geleden was multiroom audio een erg dure en ingewikkelde materie, waar je alleen van kon genieten als je je volledige huis bekabelde vanaf het kale casco en waarbij er enorme 19” racks nodig waren met bronnen, processoren en versterkers. Het was een tijd waarin dit soort luxe alleen weggelegd was voor de happy few.

Totdat in 2002 Sonos op de markt kwam en een tijdperk inluidde waarin elk jaar de prijzen voor multiroom audio distributie gestaag begonnen te dalen en de opzet van dit soort systemen steeds simpeler werd. Echter gebeurde dit ook in een tijd waar alles wel steeds simpeler werd maar door de populariteit van mp3 en andere compressievormen (denk iPod en Apple) stond de muzikaliteit van dit soort systemen zwaar onder druk, en het is in 2012 dat een alliantie van muziekliefhebbers besluit om hifi-kwaliteit terug te brengen in deze nieuwe vorm van muziekgebruik die audio-streaming wordt genoemd, en BlueSound was geboren. Door deze muzikale manier van benaderen kwam het merk al snel op de radar van de eigenaren van onder andere NAD hifi-apparatuur, Lenbrook Industries. Lenbrook heeft een lange geschiedenis op het gebied van topkwaliteit hifi-apparatuur en het duurt dan ook niet lang voordat er een compleet Bluesound ecosysteem ontstaat; het resultaat vindt u terug in bijna al onze demonstraties en uiteraard bij de diverse Bluesound producten op onze website.

KleurWit,Zwart
BluetoothJa
Netwerk VerbindingDraadloos en Bedraad
Internet RadioJa
Vermogen120 Watt
Type LuidsprekerSoundbar
aptXJa
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.