Beoordeling 9.3 gebaseerd op 297 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Playbase Streaming Soundbase Uitbreiden

Sonos Playbase Streaming Soundbase

Sonos Sonos

Nieuw

De Sonos PlayBase is een mooi basisstation voor een multi-room systeem. Met de Sonos Playbase heb je de mogelijkheid het tv geluid te verbreden naar bioscoop geluid, maar ook de optie om te streamen via één van de bekende streamingsdiensten. Het apparaat werkt dus stand along, maar zorgt ook voor prachtige versterking op het gebied van tv geluid. Met de handige applicatie van Sonos is de PlayBase gebruiksvriendelijk te bediening en kun je tevens gebruik maken van internet radio, met duizenden stations als keuze, zonder de tv aan te hoeven zetten.

Meer details

1 Item

€ 799,00

incl. BTW

Heb je je televisie niet aan de muur hangen en daardoor geen plek voor een Playbar? Dan is de Sonos PlayBase iets voor jou! Met z’n ultraslanke profiel valt de Playbase volledig weg onder de televisie terwijl hij toch moeiteloos de kamer vult met geluid; hij is tenslotte voorzien van dezelfde negen speakers en evenzoveel versterkers als de Playbar.

Doordat de Playbase technisch gelijk is aan de Playbar heb je ook hier de mogelijkheid om in combinatie met de Sonos:SUB en twee Play:speakers een compleet en draadloos 5.1 hometheatre systeem te creëren!

 

Specificaties:

- Ondersteunde Bestandsformaten: MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Apple Lossless, FLAC, WAV, AIFF
- Gewicht : 8.6 kilo
- Afmetingen BxDxH: 720 x 380 x 58 mm
- Verbruik (Idle): 3,0 Watt

Aansluitingen:
- (1x) Universele aansluiting voeding
- (1x) Digitale Optische Toslink Audio ingang

Draadloze verbindingen:
- 802.11 b/g/n WiFi

Gebruikersinterface:

- Android
- iOS
- Windows (PC)
- OS X (PC)

Fysieke knoppen:

- Play / Pauze
- Volume omhoog / Volume omlaag

Meegeleverde accessoires:

- Voedingskabel
- Ethernet kabel RJ45
- Digitale audio kabel (optische toslink)
- Snel start gids

 

In één kamer of in alle kamers tegelijk.

Luister in de woonkamer, slaapkamer, ja zelfs in de badkamer naar een ander nummer of speel in alle kamers dezelfde track af. Met Sonos kan iedereen in elke kamer genieten van zijn of haar favoriete muziek.

Brengt al al jouw muziek samen in één app.

Al je favoriete muziekdiensten bij elkaar in één simpele app, waarmee je alles kunt bedienen; van tracks, kamers tot het volume. Geniet van je favoriete nummers van iTunes en je persoonlijke muziekbibliotheek. Stream Apple Music, Spotify, Deezer of je andere online muziekdiensten. Luister naar meer dan 100.00 gratis lokale en internationale radiozenders. Of luister naar de beste muziek ter wereld op radiozender Beats 1, die live uitzendt vanuit LA, New York en Londen.

Krijg toegang tot bijna alle muziek die ooit is gemaakt - en laat de experts nummers voor je uitkiezen op basis van de muziek waar je graag naar luistert. Sonos brengt Apple Music bij je thuis.

Kleur Wit,Zwart
Bluetooth Nee
Netwerk Verbinding Draadloos en Bedraad
Internet Radio Ja
Type Luidspreker Soundbar

1 vergelijkbare producten

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.