Beoordeling 9.3 gebaseerd op 710 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Arcam rPlay Streamer (niet meer leverbaar) Vergroten

Arcam rPlay Streamer (niet meer leverbaar)

Arcam Arcam

Nieuw

  • Super uitbereiding voor uw hifi installatie

  • Ondersteuning van Deezer, Tidal, Spotify

  • Voorzien van internetradio, nooit meer ruis!

  • 2 Jaar garantie

  • Gratis verzending!

Meer details

De rPlay stelt u in staat om netwerkaudiostreamingdiensten en internetradio toe te voegen aan elk systeem met DTS PlayFi, Apple Airplay® of UPnP-compatibele muziekbronnen. Het beschikt ook over een SPDIF-uitgang die kan worden aangesloten op een AVR, zoals de AVR850.

De rPlay profiteert van Arcam's meer dan twintig jaar expertise op het gebied van digitale audio en gebruikt onderdelen van de beste kwaliteit in een lay-out die is geoptimaliseerd voor weinig ruis en minimale vervorming. Dankzij de vierlagige PCB kunnen onze ontwerpers de kwaliteit van het grondvlak maximaliseren om interferentie tussen componenten verder te verminderen. Het gebruik van meerdere individueel gereguleerde voedingen met weinig ruis zorgt ervoor dat de rPlay het schoonste signaal levert naar de uitvoerfase van audiofiele kwaliteit. Naast een analoge uitgang op vast lijnniveau, beschikt de rPlay ook over een variabele analoge uitgang die dezelfde volumeregeling gebruikt als de A49 vlaggenschipversterker.

De wifi van de rPlay is compatibel met 802.11 b / g / n, maar het host ook een bedrade Ethernet-connector (RJ45) voor de meest betrouwbare resultaten van uw netwerk.

De rPlay is een van de eenvoudigste manieren om te genieten van streaming-audioservices, ongeacht het platform, en brengt Arcam-kwaliteitsgeluid naar een hele nieuwe generatie muziekliefhebbers.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.