Beoordeling 9.3 gebaseerd op 683 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Arcam CD S27 CD speler (niet meer leverbaar) Vergroten

Arcam CD S27 CD speler (niet meer leverbaar)

Arcam Arcam

Nieuw

- Hoogwaardige Arcam CD speler

- Super Audio CD speler

- Prachtige DAC

- 2 Jaar garantie

- Gratis verzending!

Meer details

De CDS27 biedt uitstekende prestaties van alle vormen van compatibele audiomedia. Muziek van SACD's en CD's en netwerken wordt geleverd met uitstekende kwaliteit volgens de allerhoogste normen die momenteel beschikbaar zijn. Met behulp van Arcam's unieke en hard verworven technische expertise levert de CDS27 een werkelijk uitzonderlijke prestatie, ongeacht de gebruikte media. Om ervoor te zorgen dat de muziekprestaties van de CDS27 voldoen aan de "referentienormen", wordt de toonaangevende TI / Burr Brown PCM1794 digitaal naar analoog converter (DAC) gebruikt. Dit apparaat, in combinatie met een lineair fase Bessel-uitgangsfilter en een zeer nauwkeurig opnieuw kloksysteem resulteert in een niveau van audiokwaliteit dat vereist is in een speciale audiofiele CD-speler. Zelfs de voeding van de CDS27 is speciaal ontworpen voor regelrechte prestaties. Discrete, subgereguleerde voedingen op de schijf, audio- en DAC-kaarten bieden aanzienlijke voordelen voor de algehele prestaties van elk element en laten elke sectie dus echt onafhankelijk en zonder interferentie werken.

Compatibiliteit met UPnP en CIFS zorgt voor moeiteloze integratie in netwerken waardoor de CDS27 gemakkelijk toegang heeft tot opgeslagen inhoud.

Zoals met al zijn FMJ-apparaten, is Arcam tot het uiterste gegaan om de prestaties van deze volgende generatie speler te maximaliseren. Als voorbeeld profiteert de CDS27 van een kritisch gedempte afdekking en chassis om schadelijke microfonische trillingen vrijwel te elimineren die de gevoelige elektronica binnenin bereiken.

De CDS27 is ontworpen met een enkel doel; om de allerbeste muziekervaring te bieden voor veeleisende eigenaren. Het beschikt ook over een volledige reeks discrete IR-, IP- en RS232-codes, waardoor het perfect is voor integratie in een krachtige thuisbioscoopinstallatie.

De CDS27 is ontworpen in het VK en is verkrijgbaar in een discrete zwarte afwerking.

Breedte 433 mm
Diepte 278 mm
Hoogte 87 mm
Gewicht 6.2 kg
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.