Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Connect Streamer Vergroten

Sonos Connect Streamer

Sonos Sonos

Nieuw

Bij aankoop van dit product, neemt u afstand van uw herroeppingsrecht. Dit product mag u dus niet retourneren. Uw garantie van 2 jaar blijft bestaan.

 

De Sonos Connect is een hoogwaardige streamer voorzien van alle grote streamingsdiensten. Gebruik maken voor o.a. internet radio en de grootste namen in streamings diensten. Gemakkelijk aan te sluiten op een versterker of receiver en gebruiksvriendelijk m.b.t. de app. Gemakkelijk te besturen via smartphone, tablet, PC of laptop. De Sonos Connect is een complete streamer.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 349,00

incl. BTW

De Sonos Connect is één van de meest volledige streamers. Blaas je oude stereo nieuw leven in! De Sonos Connect is de zoneplayer die ervoor zorgt dat je bestaande hifi-installatie verandert in een streamingmachine. Sluit ‘em eenvoudig digitaal of analoog aan en stream alle muziek ter wereld draadloos naar je stereo. Sonos zoneplayers streamen via wifi en niet via bluetooth, op deze manier zorgt het systeem er zelf voor dat de muziek nooit onderbroken wordt, zelfs niet als je gebeld wordt.

 

Specificaties:

- Ondersteunde Bestandsformaten: MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Apple Lossless, FLAC, WAV, AIFF
- Gewicht : 0.69 kilo
- Afmetingen BxDxH: 136 x 140 x 74 mm
- Verbruik (Idle): 5,6 Watt

Aansluitingen:
- (1x) Universele aansluiting voeding
- (1x) Digitale Optische Toslink Audio uitgang
- (1x) Digitale Coaxiale Audio uitgang
- (1x) Analoog RCA uitgang
- (1x) Analoog RCA ingang
- (2x) RJ45 Ethernet aansluiting

Draadloze verbindingen:
- 802.11 b/g/n WiFi

Gebruikersinterface:

- Android
- iOS
- Windows (PC)
- OS X (PC)

Fysieke knoppen:

- Play / Pauze
- Volume omhoog / Volume omlaag

Meegeleverde accessoires:

- Voedingskabel
- Ethernet kabel RJ45
- RCA naar RCA analoge audio kabel
- RCA naar 3.5mm mini jack kabel
- Snel start gids

 

In één kamer of in alle kamers tegelijk.

Luister in de woonkamer, slaapkamer, ja zelfs in de badkamer naar een ander nummer of speel in alle kamers dezelfde track af. Met Sonos kan iedereen in elke kamer genieten van zijn of haar favoriete muziek.

Brengt al al jouw muziek samen in één app.

Al je favoriete muziekdiensten bij elkaar in één simpele app, waarmee je alles kunt bedienen; van tracks, kamers tot het volume. Geniet van je favoriete nummers van iTunes en je persoonlijke muziekbibliotheek. Stream Apple Music, Spotify, Deezer of je andere online muziekdiensten. Luister naar meer dan 100.00 gratis lokale en internationale radiozenders. Of luister naar de beste muziek ter wereld op radiozender Beats 1, die live uitzendt vanuit LA, New York en Londen.

Krijg toegang tot bijna alle muziek die ooit is gemaakt - en laat de experts nummers voor je uitkiezen op basis van de muziek waar je graag naar luistert. Sonos brengt Apple Music bij je thuis.

Geschiedenis Sonos

 

“Any song, any room”

In 2002 betekende het hebben van een goede muziekinstallatie vooral de aanwezigheid van veel kabels, afstandsbedieningen, grote luidsprekers en een wirwar van onbegrijpelijke bedieningsstructuren.. Na de opkomst en val van Napster was er op het gebied van afspelen van digitale muziek maar bar weinig te krijgen dat een hobbymatig niveau oversteeg. iTunes, Spotify, Deezer en vele andere diensten die we anno nu als vanzelfsprekend beschouwen bestonden nog niet.

Totdat John MacFarlane, Tom Cullen, Trung Mai en Craig Shelburne een fabuleus idee kregen, echter het idee dat ze hadden was gebaseerd op technologie die op dat moment nog niet bestond; draadloos muziek streamen, in meerdere kamers vanaf de pc via internet, met fantastisch geluid. Op basis van die gedachte zetten ze een team op dat dat idee kon verwezenlijken. Er werd een ‘military-spec’ netwerkstructuur ontworpen (mesh-networking) die in staat was op basis van een volledig nieuw ontwikkelde Linux-structuur, op volledig nieuw ontworpen hardware, zonder vertraging in meerdere ruimtes tegelijk muziek draadloos (!) te streamen. Een van de eerste live-demonstraties van de ZP-100 (nu Connect:AMP) volgt in 2005 op de CES in Las Vegas voor o.a. Bill Gates, en de rest is natuurlijk geschiedenis...

Bluetooth Nee
Internet Radio Ja
Netwerkverbinding Draadloos en Bedraad
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.