Beoordeling 9.3 gebaseerd op 749 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bowers & Wilkins 707 S2 Vergroten

Bowers & Wilkins 707 S2

Bowers & Wilkins Bowers & Wilkins

Nieuw

De Bowers en Wilkins 707S2 is een unieke boekenplank speaker met hoge belastbaarheid en extreem stevige behuizing voor de hoogste kwaliteit geluid. Met drie verschillende afwerkingen is de B&W 707S2 in elke omgeveving te plaatsen. Design en een prachtig geluid gaan gepaard in de mooie bookshelf Bowers en Wilkins speaker.

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 1.258,00

incl. BTW

De 707S2 is ontwikkeld om op een standaard of in een boekenkast te plaatsen. Door z’n compacte behuizing, hoge belastbaarheid en extreem stijve behuizing gecombineerd met drive-units van de hoogste kwaliteit is deze ultramini in staat om met gemak in al uw muzikale wensen te voorzien.

De 707S2 is net als de grotere modellen uit de 700S2-series voorzien van een Carbon braced dome tweeter en een Continuum bassdriver.

Door het gebruik van de Carbon bracing is Bowers & Wilkins erin geslaagd om de opbreekfrequenties van de tweeter naar 47khz te verschuiven, en nu horen wij u denken “zover gaat mijn gehoor toch helemaal niet?”. Wat er echter gebeurt met het verder wegschuiven van de opbreekfrequentie, is dat binnen het hoorbare gebied alle fouten tot een absoluut minimum beperkt worden. Deze technologie is rechtstreeks afgeleid van de diamond tweeter in de 800D3 series.

Naast de tweeter heeft de 707 nog een paar unieke eigenschappen, en een daarvan is de continuum bassdriver. Na het jarenlange gebruik van Kevlar (sinds 1974) heeft er in eerste instantie voor de 800D3 series een doorontwikkeling plaatsgevonden en daaruit is het Continuum materiaal gekomen. Een materiaal dat lichter en stijver is dan Kevlar en waar ook de dikte gevarieerd kan worden over het oppervlak van één drive-unit, dikker waar hij stijf moet zijn en dunner waar hij licht moet zijn. Het zorgt voor een speaker die makkelijker aan te sturen is en daardoor losser en vloeiender klinkt, een enorme vooruitgang ten opzichte van eerdere series!

Het volledig zelf ontwikkelen van drive-units brengt nog een voordeel met zich mee; je kunt het filter elektrisch simpel houden doordat alle precieze gedragingen van de drive-units bekend zijn. Ook dit draagt bij aan het zo ontspannen klinken van de 707S2.

Als laatste troef heeft de 707S2 een zeer kleine, en daardoor zeer stijve behuizing. Dit zorgt ervoor dat de 707S2 een zeer resonantie-arme kast heeft. Tezamen met de eerder genoemde onderdelen is de 707S2 absoluut de moeite waard om eens een keer te komen beluisteren!

Specificaties:
- Dubbele Dome-Tweeter
- Continuum-Conus
- Drivers: 1x ø25 mm, 1× ø130 mm
- Frequentiebereik: -6 dB bij 45Hz en 33kHz
- Frequentieresponse: 50Hz - 28 kHz ±3 dB
- Gevoeligheid: 84 dB spl (2,83 Vrms, 1m)
- Harmonische vervorming: Tweede en derde harmonische (90 dB, 1 m) <1% 110Hz - 22kHz
- Nominale impedantie: 8 Ω (minimaal 4,0 Ω)
- Flowport™
- Aanbevolen versterkervermogen: 30 W - 100W bij 8 Ω bij niet-vervormd programma
- 6 kg

Afmetingen:
- Hoogte: 280 mm
- Breedte: 165 mm
- Diepte: 260 mm (alleen de kast)
- Diepte: 276 mm (incl grill en aansluitklemmen)

Afwerkingen:
- High Gloss Black (Hoogglans Zwart) met zwart speakerdoek / grill.
- Satin White (Mat Wit) met grijs speakerdoek / grill.
- Rosenut (Hout) met zwart speakerdoek / grill.


Kleur Rosenut,Wit,Zwart
Draadloos Nee
Breedte 165 mm
Diepte 260 mm
Hoogte 280 mm
Gewicht 6 kg
Woofer 13 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Soort luidspreker Boekenplank
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.