Beoordeling 9.3 gebaseerd op 881 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Aanbieding! ARCAM CDS50 cd-speler Vergroten

ARCAM CDS50 cd-speler

Arcam Arcam

Nieuw

De Arcam CDS50 is een cd en SACD-speler met uitgebreide aansluit- en afspeelmogelijkheden.

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 899,00

incl. BTW

€ 1.099,00 incl. BTW

-€ 200,00

Arcam CDS50 SACD-speler

De Arcam CDS50 is een cd en SACD-speler met uitgebreide aansluit- en afspeelmogelijkheden.

De Arcam CDS50 is de meest geavanceerde cd, digitale audio en netwerk streaming speler tot nu toe door Arcam ontwikkeld.

Er zijn weinig digitale bestandsformaten die de Arcam CDS50 niet kan afspelen; FLAC, WAV, AIFF, OGG, MP3, AAC en WMA. Het maakt niet uit of u deze afspeelt via een USB-stick aan de achterzijde van de CDS50 of op een zelfgemaakte cd staan. Muziekstreaming via uw netwerk is met de Arcam CDS50 geen probleem dankzij het UPNP-protocol. UPNP is een protocol dat in bijna iedere netwerk harde schijf, een NAS, is ingebouwd.

De ondersteuning van de bovenstaande bestandsformaten is mogelijk door het gebruik van een topklasse 32-bit DAC. Want, het zou zonde zijn als uw studiokwaliteit bestanden digitaal worden omgezet door een 16-bit DAC. Alle detail gaat daarmee verloren en daar zit niemand op te wachten.

Je ziet het niet veel, maar de Arcam CDS50 heeft twee digitale ingangen. Dat is handig als u uw CDS50 aansluit op uw analoge versterker. Opeens hoeft u niet meer naar het magere geluid van uw televisie te luisteren maar kunt van films en series genieten via uw luidsprekers.

De vraag of een cd-speler nog zin heeft in een tijd dat we alleen nog maar streamen kunnen we met een volmondige “ja” beantwoorden. Het is ons opgevallen dat je een cd meestal helemaal beluisterd daar waar je bij streaming gebruikmaakt van afspeellijstjes.

Muziek is meer dan alleen dat ene nummer van Pink Floyd. Albums, klassiek, jazz of populair hebben een opbouw en werken naar een climax toe. Deze opbouw gaat verloren wanneer u alleen dat ene nummer speelt. En dat is zonde van de energie en liefde die muzikanten in de muziek hebben gestoken. Luister, net als vroeger, naar een hele cd of plaat en u begrijpt wat we bedoelen.

Breedte 433 mm
Diepte 283 mm
Hoogte 87 mm
Gewicht 7,3 kg
Optische Ingang Ja
Coaxiale Ingang Ja
Cinch uitgang Ja
XLR uitgang Ja
Coaxiale uitgang Ja
Optiche uitgang Ja
USB ingang Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.