Beoordeling 9.3 gebaseerd op 749 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

ARCAM PA410 vierkanaals eindversterker Vergroten

ARCAM PA410 vierkanaals eindversterker

Arcam Arcam

Nieuw

De Arcam PA410 is een vierkanaals eindversterker met een vermogen van 50 watt bij 8 ohm.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.649,00

incl. BTW

Arcam PA410

De Arcam PA410 is een vierkanaals eindversterker met een vermogen van 50 watt bij 8 ohm.

Arcam heeft een jarenlange ervaring met het ontwerpen van versterkers. Voortbouwend op deze kennis zijn er in de Arcam PA410 componenten van de beste kwaliteit gebruikt. Componenten waar Arcam achter staat en er zijn technieken toegepast om een versterker te produceren die vele jaren muzikaal plezier zal geven en bijzonder betrouwbaar is.

Voor de energievoorziening is bewust gebruikgemaakt van degelijke en vertrouwde ringkerntransformator. In een tijd van compacte, geschakelde, voedingen een gewaagde keuze. Niet voor Arcam, ze vertrouwen op hun kennis en ervaring en bovenal hun liefde voor muziek. Dankzij het relatief lage vermogen is gekozen voor een, traditioneel, klasse AB ontwerp.

Door de uitzonderlijk lage vervorming en het minimale ruisniveau is de Arcam PA410 eindversterker in staat om muziek in al zijn oorspronkelijke kracht en detail te reproduceren. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u de muziek hoort zoals de artiest het bedoeld heeft.

Dankzij de vier kanalen is de Arcam PA410 de perfecte compagnon bij de AVR-serie.

Netwerk en RS232

De PA410 is voorzien van een RS232-poort waarmee de versterker verbinding kan maken met een computer of een domotica systeem. Door deze aansluiting kan de eindversterker op afstand worden bediend en bewaakt.

Er zijn verschillende systemen beschikbaar die een geavanceerde controle bieden over al uw apparatuur. We kunnen u hierover in de winkel verder informeren.

Bluetooth Nee
Vermogen 50 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Nee
Breedte 433 mm
Diepte 325 mm
Hoogte 105 mm
Gewicht in KG 10
Analoge RCA L/R Ingangen Ja
Hoofdtelefoon Uitgang Nee
Optische Ingang Nee
Coaxiale Ingang Nee
USB Nee
Luidsprekeraansluitingen 4
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Waarvan (E)-ARC -
Aantal eindversterkers 4
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen Nee
Bedraad netwerk Ja
Phono MM ingang Nee
 • Arcam AVR10 surround receiver

  De Arcam AVR10 is een hoogwaardige 12-kanaals (7.1.4) audiovisuele ontvanger die een verbazingwekkend realistisch geluid levert voor de ultieme thuisbioscoopbeleving.

  € 2.999,00


 • Arcam AVR20 surround receiver

  De Arcam AVR20 is een hoogwaardige 16-kanaals (9.1.6) audiovisuele ontvanger die een verbazingwekkend realistisch geluid levert voor de ultieme thuisbioscoopbeleving.

  € 3.999,00


 • Arcam AVR30 surround receiver

  De Arcam AVR30 is een hoogwaardige 16-kanaals (9.1.6) audiovisuele ontvanger die een verbazingwekkend realistisch geluid levert voor de ultieme thuisbioscoopbeleving.

  € 6.299,00


 • ARCAM AV40 surround processor

  De Arcam AV40 is een hoogwaardige audiovisuele voorversterker die een verbazingwekkend realistisch geluid levert voor de ultieme thuisbioscoopbeleving.

  € 4.899,00


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.