Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Aanbieding! Hegel H390 geïntegreerde versterker Vergroten

Hegel H390 geïntegreerde versterker

Hegel Hegel

Nieuw

Hegel H390 geïntegreerde versterker

Meer details

Hegel H390 geïntegreerde versterker

De Hegel H390 is een moderne versterker met ingebouwde streaming en geschikt voor IP-besturing.

Belangrijkste eigenschappen

 • 250 watt per kanaal bij 8 Ω.

 • Zes digitale ingangen met MQA- en DSD-ondersteuning.

 • Digitale uitgang.

 • Twee analoge ingangen.

 • SoundEngine 2.

 • Apple AirPlay.

 • UPnP Streaming.

 • Spotify Connect.

 • Hoofdtelefoonuitgang.

 • Opwaardering van de functionaliteit met software-updates.

 • IP-besturing.

 • Ondersteuning voor Control4 besturing.

 • Leverbaar in zwart.

Opwaardeerbaar

Uw Hegel H390 versterker zit vol met moderne technologie en zal u lang muziekplezier geven. Techniek is ook aan verandering onderhevig en wat vandaag modern is kan morgen al verouderd zijn. De technici van Hegel zitten daarom niet stil, ze zijn aldoor op zoek naar verbeteringen van hun producten. Wanneer er een nieuwe technologie opkomt dan is er de mogelijkheid uw Hegel H390 op te waarderen, gewoon met een update via uw netwerk.

Aan de binnenkant

Nieuwe, digitale, technieken hebben kwaliteit nodig. Om deze reden heeft Hegel de H390 versterker voorzien van een hoogwaardige digitaal-analoog omzetting. Hegel heeft alle kennis in huis om de volledige signaalweg van begin tot eind te perfectioneren. Deze perfectie zorgt dat uw digitale muziek uw oren bereikt in de puurste en originele vorm, precies zoals de muzikanten het bedoeld hebben.

SoundEngine2, DualAmp en DualPower, technieken die Hegel gebruikt om een Hegel tot een echte “Hegel” te maken. Muziek uit een Hegel versterker klinkt strak, dynamisch en schoon. De controle over de lage tonen is uitstekend.

Het paradepaardje van Hegel is de hoge dempingsfactor van de versterker, de Hegel H390 heeft een dempingsfactor van 4000. Een hoge dempingsfactor staat gelijk aan een lage uitgangsimpedantie. En hoe lager de uitgangsimpedantie van uw versterker is, hoe beter de lage tonen van uw muziek klinken.

“Bit Perfect” digitaal-analoog omzetting

De DA-omzetter van de H390 is bijzonder. Er is veel aandacht besteed aan het zo nauwkeurig mogelijk verwerken van het digitale signaal. Omzetting van uw geliefde, digitale, muziek gebeurt door een van de meest nauwkeurige DA-omzetters die momenteel verkrijgbaar is. Hierbij “kijkt” de techniek naar het signaal dat binnenkomt en past zich aan naar het signaal. Hoge resolutie, studiokwaliteit, muziek zal daarmee een andere verwerking krijgen dan lage resolutie, cd-kwaliteit, muziek. Het voordeel van deze techniek, Hegel noemt dit “bit perfect” is dat uw muziek natuurlijker, analoger, klinkt dan bij vergelijkbare versterkers.

SoundEngine2

Het is een bekend feit: Als een verhaal van persoon tot persoon gaat, veranderen de details. Het verhaal krijgt nieuwe details, andere verdwijnen. Het verhaal is op een gegeven moment niet hetzelfde als het originele verhaal. Wanneer een muzieksignaal door een versterker gaat, vindt een soortgelijk effect plaats.

Bij iedere stap in een versterker zal uw muziek een beetje veranderen. Wanneer het muzieksignaal de luidsprekers bereikt, verschilt dit van de muziek uit uw bron. Er ontstaat vervorming.

Het lokale fout onderdrukkingssysteem van de Hegel SoundEngine voorkomt vervorming in de verschillende stappen van een versterkercircuit, waardoor de details en het dynamisch bereik van uw oorspronkelijke muzieksignaal behouden blijven.

De unieke, gepatenteerde, Hegel SoundEngine audiotechnologie combineert de voordelen van klasse AB-versterkers met die van klasse A-versterkers, zonder de nadelen van beide technologieën.

Ons gehoor is gevoelig voor hoogfrequente vervorming in een muzieksignaal. De belangrijkste bron van hoogfrequente vervorming is crossover-vervorming die in alle soorten klasse AB-versterkers aanwezig is. Hegel’s SoundEngine maakt korte metten met deze vervorming door gebruik te maken van een technologie die het ingangssignaal vergelijkt met het uitgangssignaal en corrigeert wanneer er verschillen zijn. In een Hegel versterker gebeurt deze correctie per sectie in de versterker daar waar het gebruikelijk is dit globaal te doen.

Het eindresultaat van deze techniek is puur muzieksignaal met een groot dynamisch bereik en lage vervorming.

DualAmp

Iedere Hegel versterker, inclusief de H390, maakt gebruik van een techniek die Hegel DualAmp noemt. Deze techniek scheidt de stroom- en spanningsversterking van elkaar. De lage spanning van uw muziekbron versterkt de eerste trap naar een hogere spanning. Dit gedeelte van de versterker kan nog geen luidsprekers aansturen. Daarvoor is de tweede stap nodig, een stroomversterker.

Het voordeel van versterking in twee stappen is dat je specifieke onderdelen voor de spanningsversterking én specifieke onderdelen voor de stroomversterking kan gebruiken.

En, het zware circuit dat de stroom levert voor uw luidsprekers kan gescheiden blijven van het gevoelige spanningscircuit. Het uiteindelijke resultaat is een dynamisch geluid met een lage vervorming.

DualPower

In het verlengde van de DualAmp technologie zit in iedere Hegel-versterker DualPower technologie. Een techniek waarbij de energievoorziening van het eindversterkergedeelte gescheiden is van het gevoelige spanningsversterkingsgedeelte. Deze techniek is debet aan de lage vervorming en hoge dynamiek van een Hegel versterker.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.