Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Aanbieding! KEF LS50 Meta Vergroten

KEF LS50 Meta

KEF

Nieuw

  • Metamaterial Absorption Technology

  • Uni-Q 12e generatie

  • 5 jaar garantie

  • Gratis verzending

 

Aanbieding betreft ons winkelmodel

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 995,00

incl. BTW

€ 1.298,00 incl. BTW

-€ 303,00

Grootse luidsprekers verdwijnen. Er is alleen muziek. LS50 Meta is zo’n luidspreker. Het ongelooflijk meeslepende geluid betekent dat u zichzelf in uw eigen muziek verliest. Elke nuance koesteren als laag op laag aan instrumenten u tegemoet treedt, met overal in de ruimte een uitzonderlijke akoestische precisie.

Voor de ontwikkeling van de 12de generatie Uni-Q hebben onze ingenieurs gebruikgemaakt van geavanceerde simulatie- en analysegereedschappen. Deze nieuwe driver-array geeft minder kleuring, minder vervorming en een geluid dat transparanter en levendiger is dan voorheen mogelijk werd geacht. En dit alles evenwichtig over de ruimte verspreidt.

LS50 Meta’s diffractie-arme, gecurvde baffle is nauwkeurig rondom de Uni-Q-driver-array gevormd. Zijn gladde gewelfde oppervlak helpt bij een evenwichtige geluidsoverdracht over de gehele baffle, zonder interferentie van scherpe randen die diffractie veroorzaken. Het resultaat is een helderder en preciezer geluid.

Draadloos Nee
Breedte 200 mm
Diepte 280,5 mm
Hoogte 302 mm
Gewicht 7,8 kg
Woofer 13 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Soort luidspreker Boekenplank
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.