Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Auralic Aries G1 Streamer Vergroten

Auralic Aries G1 Streamer

Auralic

Nieuw

  • Hi-end draadloze streamer

  • Ondersteuning voor o.a. Tidal, Qobuz, Spotify, internetradio

  • DLNA, Roon, Bluetooth

  • 2 Jaar garantie

  • Gratis verzending

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 2.799,00

incl. BTW

De AURALiC Aries G1 Wireless Streaming Transporter vormt net zoals de eerdere Aries apparaten de brug tussen de verschillende high-res digitale bronnen en de rest van je hifi-installatie. De Aries G1 streamt digitale bestanden in hoge-resolutie vanaf een harde schijf in je netwerk, een verbonden USB harde-schijf, internetbronnen zoals TIDAL, Qobuz, Spotify en internetradio.

 

Omdat de Aries G1 zijn DNA deelt met de originele Aries Femto beschikt hij ook over alle functies en mogelijkheden van het Lightning Streaming platform – de infrastructuur die AURALiC heeft ontworpen voor al haar streaming producten. Afspeellijsten op het apparaat, Memory Caching, Gapless Playback en bit-perfecte Multiroom mogelijkheden zijn standaard Lightning functies.

 

Met de AURALiC DS app (iOS) kan het geheel snel, eenvoudig en volledig intuïtief bediend worden; een veelvoud aan zoek- en afspeelmogelijkheden is met een welgeplaatste tik op het scherm beschikbaar. De Aries G1 beschikt over AirPlay en SongCast en kan bovendien als Roon endpoint ingezet worden. Het in gebruik nemen en configureren is makkelijker dan ooit met de onlangs geïntroduceerde webapplicatie.

 

Deze upgrade van de originele Aries zou niet mogelijk zijn geweest zonder de technologische kennis die we met de Aries G2 hebben opgedaan, en dat betekent ook dat de zowel de functionaliteit als de geluidskwaliteit flink is verbeterd. De nieuwe Aries G1 is bijvoorbeeld geschikt om bestanden tot DSD512 en PCM 32-bit/384kHz via het wifi-thuisnetwerk te streamen. Het hart van de Aries G1 is in feite hetzelfde als dat van de onlangs geïntroduceerde topmodel Aries G2.

 

Het Tesla G2 platform is maar liefst 50% sneller dan dat van de originele Aries, en wordt nu bovendien ondersteund met een dubbele hoeveelheid systeemgeheugen (2GB) en dataopslag (8GB), en heeft nu bovendien een geheugencache van maar liefst 1GB.

Breedte 340 mm
Diepte 320 mm
Hoogte 80 mm
Gewicht 6,6 kg
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.