Beoordeling 9.3 gebaseerd op 749 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD MDC AM 17 Dolby Atmos module Vergroten

NAD MDC AM 17 Dolby Atmos module

NAD NAD

Nieuw

NAD MDC AM 17 Dolby Atmos module

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 899,00

incl. BTW

NAD MDC AM 17 Dolby Atmos module

Dolby Atmos biedt de grootste stap voorwaarts in surround geluid sinds Dolby Digital debuteerde in de jaren negentig. Met objectgebaseerde codering en decodering samen met extra overhead-luidsprekers kan de filmregisseur geluid in een driedimensionale ruimten plaatsen. Hiermee krijgt u de realistischte en meeslepende geluidsbeleving die voor thuis is ontwikkeld. Natuurlijk worden ook DTS:X, DTS TrueHD, HD en Neo:6 volledig ondersteund. De NAD MDC AM 17 kan tot 7.1.4 Atmos luidsprekerconfiguraties ondersteunen. Hiervoor is de module voorzien van 4 extra uitgangen die een externe eindversterker kan aansturen zoals NAD’s CI 940 versterker. De NAD MDC AM 17 kan ook worden geconfigureerd om de interne versterking te gebruiken voor een 5.1.2 opstelling.

Dirac Live-ondersteuning

De AM 17 maakt gebruik van Dirac Live, de geavanceerdste technologie voor ruimtecorrectie die beschikbaar is. Dirac Live verschilt van traditionele minimale-fase ruimtecorrectiesystemen doordat het de frequentiekarakteristiek en de impulsrespons corrigeert, waardoor de ruimteakoestiek, het stereobeeld, de helderheid en de impuls weergave van de muziek worden verbeterd.

Op het gebied van kwaliteit is NAD’s reputatie van topklasse digitale techniek volledig tot zijn recht gekomen met de 24 bit, 192 kHz converters van audiofiele kwaliteit, die een bijna onmeetbare ruis en vervorming hebben met een buitengewoon groot dynamisch bereik dat in staat is de geavanceerdste soundtracks van films en hi-res muziek volledig weer te geven.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.