Beoordeling 9.3 gebaseerd op 839 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

System Audio Stereo Hub Vergroten

System Audio Stereo Hub

System Audio System Audio

Nieuw

System Audio Stereo Hub, WiSA zender voor de legend silverback serie

Meer details

3 beschikbaar

€ 699,00

incl. BTW

System Audio Stereo Hub

Het intelligentste controlecentrum op de markt

De Stereo Hub schakelt uw audioapparaten en verbindt ze draadloos met uw Silverback luidsprekers.

Op de Stereo Hub sluit u uw tv aan, een platenspeler, cd-speler, computer of een ander apparaat waar u graag naar luistert.

Dankzij de ingebouwde Chromecast, Airplay, Bluetooth en Spotify Connect is de Stereo Hub geschikt voor draadloze muziekstreaming, maakt niet uit of u de voorkeur geeft aan Apple of Android.

Compromisloze digitale kwaliteit

De Stereo Hub verwerkt het geluid van uw apparaten met een resolutie tot 24 bit - 192 kHz. Dit is de beste kwaliteit die de muziekbranche gebruikt voor het opnemen van muziek en daarom biedt System Audio deze mogelijkheid. De geluidsverwerking in Stereo Hub is zonder verlies, zonder ruis en zonder signaaluitval.

Hoeft niet in het zicht te staan

De Stereo Hub nieuwe opties voor de plaatsing van uw audioapparaten. U bent namelijk niet afhankelijk van luidsprekerkabels en u kunt bijvoorbeeld de platenspeler plaatsen waar u wilt. Zelfs in een andere kamer.

De beste draadloze verbinding

De verbinding van de Stereo Hub naar uw Silverback luidsprekers wordt afgehandeld door de WiSA-technologie. Dit is de beste draadloze verbinding voor High-end audio.

WiSA is een draadloze, digitale en lossless verbinding zonder ruis en uitval en het is een internationale standaard waarmee apparaten van verschillende merken draadloos met elkaar kunnen werken.

WiSA-technologie vereist geen draadloos netwerk. In feite kunt u WiSA gebruiken, zelfs als u geen wifi hebt. WiSA is een onafhankelijke en exclusieve verbinding tussen de Stereo Hub en de Silverback luidsprekers.

's Werelds slimste afstandsbediening

De Stereo Hub afstandsbediening is praktisch en innovatief tegelijk.

Hij werkt met radiofrequenties, u hoeft niet op de hub te richten. Gebruik de afstandsbediening waar je ook bent. U kunt zelfs in een andere ruimte zijn en toch het volume van de luidsprekers aanpassen, etc.

En er is meer.

Bent u ooit geschrokken van harde muziek bij het inschakelen van het muzieksysteem? Hebt u getwijfeld hoe je überhaupt geluid kunt krijgen?

Dit zal niet gebeuren met deze afstandsbediening. De Stereo Hub wordt automatisch ingeschakeld wanneer u de tv inschakelt, een cd opzet of muziek streamt.

Daarbij licht de afstandsbediening op als u hem in de hand houdt. Daarom hebt u altijd de controle over het volume of welk audioapparaat dat is aangesloten. Tot slot is de afstandsbediening tweeweg. Dat betekent dat de ingangen en het volume zichtbaar zijn op de afstandsbediening.

Bedrade ingangen

 • 1 x HDMI (ARC)

 • 3 x optische ingang

 • 1 x coax S/P-DIF

 • 1 x minijack analoog

 • 1 x RCA analoog

 • 1 x USB-B

 • 1 x USB

Wireless input

 • 24 bit - 192 kHz studiokwaliteit geluid

 • Google Chromecast

 • Apple Airplay

 • Bluetooth

 • DLNA UPnP

 • Spotify Connect

Afmetingen Stereo Hub: 41 mm (h), 170 mm (b), 100mm (d)

Input Voltage: DC 5V/2A

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.