Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 988 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback
System Audio Legend 40.2 Silverback

System Audio Legend 40.2 Silverback

LEGEND40.2SILVERBACKWHITE
Laatste items in voorraad
€ 4.999,00
Incl. BTW
Actieve vloerstaande luidspreker zwart, set met Wisa excl. hub
Kleur

SA legend 40.2 Silverback brengt u een groots geluid en muzikaliteit van een klasse apart.

In de actieve SA legend 40.2 silverback zitten vier ultrasnelle digitale versterkers die elk een eigen luidsprekereenheid aansturen. Het resultaat is een geweldige muziekervaringen.

Er zijn veel voordelen van SA legend silverback-technologie:

 • Extreem puur geluid

 • Verbazingwekkende dynamiek

 • Ongelooflijk diepe bas

 • Minder compressie van het geluid

 • Extreem lineaire frequentierespons

 • Soepele geluidsspreiding

 • SA legend 40.2 silverback is ontworpen om te werken met uw voorversterker, netwerkspeler of pre-out op uw geïntegreerde versterker

 • De speakers gaan automatisch aan als de muziek start

De speakers zijn eenvoudig op te waarderen naar een draadloos High End muzieksysteem. U hebt geen kabels meer nodig wanneer u Stereo Hub aanschaft voor uw SA legend 40.2 silverback. De Stereo Hub is een draadloze besturingseenheid die uw audioapparaten draadloos verbindt met uw Silverback-luidsprekers met de beste draadloze technologie voor audio, WiSA.

Welkom in een digitaal tijdperk waarin grote gebruikersvriendelijkheid eindelijk geweldig geluid ontmoet.

Een nieuw standaard voor luidsprekers

Gebruik de System Audio legend 40.2 in een goed muzieksysteem en deze luidspreker verleid je met een heerlijk en natuurlijk geluid.

 • Makkelijk te plaatsen

 • Groots geluid

 • Vult de kamer met muziek

Deze luidspreker zult u doen verbazen met zijn geluid. De System Audio legend 40.2 heeft een veel grootser geluid dan zijn afmetingen doen vermoeden. Muzikaliteit en energie die te horen is door de basis van System Audio: muzikanten.

Techniek

Er is geen woofer als die in de System Audio legend 40.2 wordt gebruikt, dit is de belangrijkste reden voor het grootse geluid.

Het membraan kan 40% meer bewegen dan een “normale” woofer en dat zorgt voor een dieper laag en een rijker geluid dan een vergelijkbare luidspreker.

Het membraan is gemaakt van koolstofvezels, dit lichtgewicht materiaal helpt om het geluid duidelijker en levendiger te maken. Het gevoel dat u dicht bij de muzikanten staat wordt hierdoor versterkt.

De legend 40.2 is bovendien een degelijke luidspreker die makkelijk gedurende lange tijd op een hoog niveau muziek kan weergeven.

Vult de ruimte met muziek

De hoge tonen luidspreker is voorzien van een gepatenteerde DTX akoestische lens. Dankzij deze lens hebt u door uw hele kamer een mooi en goed verspreid geluid.

Stereo Hub

Met de Stereo Hub maakt u van uw Legend 40.2 silverback een draadloze luidspreker. Dankzij het betrouwbare WiSA hebt u geen kabels meer nodig tussen de luidsprekers en uw versterker. Beter nog; de Stereo Hub is een voorversterker met uitgebreide streaming mogelijkheden.

Roomservice

De Legend 60.2 silverback met de Stereo Hub is geschikt voor de System Audio Room Service. Room Service is een correctiesysteem waarmee u de lage tonen weergave van uw luidsprekers kunt aanpassen aan de kamer. Na een eenvoudige meting bent u af van een dreunend laag of krijgt u juist lage tonen wanneer de weergave mager klonk.

Surround

SA legend 40.2 Silverback is voorbereid om een wereld van een draadloze digitale 7.1 thuisbioscoop te betreden, als u dat wilt. Het vereist alleen dat u de luidspreker met een klik op de knop instelt op basis van zijn positie in uw thuisbioscoop (achter-, center- of surroundluidspreker.) Op deze simpele manier zet u een draadloze bioscoop op met maar liefst 8 speakers.

Met andere woorden, verlies uw investering niet omdat u een thuisbioscoop wilt. Je bouwt voort op wat je al hebt.

Ervaar grote muzikaliteit

Het geluid, de klankbalans, van de legend 40.2 is gemaakt door een groep experts van System Audio, muzikanten en sound engineers. Het geluid en de muzikaliteit zijn voor System Audio bijzonder belangrijk.

System Audio is veel meer bezig met geluidskwaliteit dan met technische specificaties. Dit is terug te voeren naar de basis van System Audio: het zijn muzikanten.

Het ontwerpteam werkt met verschillende materialen en onderdelen en voert vele luistertesten uit om zo het beste uit een luidspreker te halen.

Als geen ander stopt System Audio tijd in luistertesten en dat maakt System Audio uniek.

Kleur
Wit,Zwart
Type
Legend 40.2 Silverback
Draadloos
Nee
Bedraad
Ja
Frequentiebereik
20 - 25000 Hz
Bass Reflex
Ja
Type speaker
Vloerstaand
Gesloten kast
Nee
Geschikt voor bi-wiring
Nee
Afmeting tweeter
Legend DXT
Afmeting midrange
Legend 15/4
Afmeting woofer
Legend 15/6
Breedte
190 mm
Hoogte
995 mm
Diepte
265 mm
1 Items
Nieuw

12 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.