Beoordeling 9.3 gebaseerd op 749 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

MoFi Super HeavyWeight, platenklem Vergroten

MoFi Super HeavyWeight, platenklem

MOFI MOFI

Nieuw

MoFi Super HeavyWeight, platenklem

Meer details

Levertijd ongeveer 1 week

€ 249,00

incl. BTW

Mobile Fidelity Super HeavyWeight

De Mobile Fidelity Super HeavyWeight is ontwikkeld met de hulp van MoFi Electronics' goede vriend, Mike Latvis, van Harmonic Resolution Systems (HRS). De Super HeavyWeight maakt gebruik van het door Latvis' ontwikkelde polymeer. Dit staat bekend om zijn uitzonderlijke geluidsabsorberende eigenschappen. De Super HeavyWeight koppelt niet alleen de plaat aan het plateau, het vermindert ook aanzienlijk de ruis, vooral van de groef van de plaat, de motor en het lager van het plateau.

U zult meer muziek horen door de lagere ruis, meer detail, een verbeterde helderheid en microdynamiek en een grotere impact in het laag.

Gemaakt door muziekliefhebbers voor muziekliefhebbers en geboren uit een verlangen om de mooiste muziek uit uw lp’s te halen. Geen enkele platenspeler is perfect, het toevoegen van een MoFi Super HeavyWeight is dan ook sprong voorwaarts in muzikale prestaties.

Eigenschappen

  • Afmetingen: 76 mm diameter en 34,4 mm hoog.

  • Gewicht: 367,4 gram, het optimale gewicht om de motor, lagering en ophanging van de draaitafel niet te veel te belasten.

  • Buitenkant: Gemaakt van aluminium 6061 voor een goede grip.

  • Onderkant: Gemaakt van een zacht polymeer dat uw lp’s niet beschadigd.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.