Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 928 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Lijst van producten op merk Bluesound

Bluesound is geen computerbedrijf dat zich voordoet als een audiobedrijf. Bluesound is gemaakt door muziekliefhebbers voor muziekliefhebbers.

Gemaakt voor meer dan MP3

Bluesound is geen computerbedrijf dat zich voordoet als een audiobedrijf. Bluesound is gemaakt door muziekliefhebbers voor muziekliefhebbers. Bluesound speelt mp3’s af, maar de spelers kunnen bijna elk ander digitaal formaat dat beschikbaar is afspelen, inclusief MQA voor degenen die met niets minder genoegen nemen dan geluid van studiokwaliteit. Bij Bluesound combineren ze een modern ontwerp met een “maakt niet uit wat het kost” instelling voor geluidskwaliteit en mogelijkheden.

Wifi uw hifi

Het Bluesound ecosysteem gebruikt uw (draadloze) thuisnetwerk niet alleen om muziek te streamen, maar ook om te communiceren met andere BluOS-spelers in uw netwerk. Het ecosysteem kan tot 64 spelers verbinden en via de BluOS Controller App voor uw smart device kunt u uw muziek perfect synchroon afspelen of verschillende nummers tegelijkertijd afspelen.

Uw muziek uw manier

Of u nu internetradio streamt, hi-res nummers downloadt of een liefdevol samengestelde cd-bibliotheek hebt, met Bluesound hebt u direct toegang tot miljoenen nummers uit een veelheid van bronnen. Het is alsof u alle muziek die door de jaren heen is opgenomen binnen handbereik hebt, eenvoudig via uw telefoon of tablet.

Het verhaal

Bluesound is een alliantie van muziekliefhebber en audiofielen die zich toelegt op het waarmaken van de belofte van draadloze, digitaal perfecte topkwaliteit muziekweergave.

Als ontwerpers, technici en mensen die hun hele leven in de muziekbranche hebben doorgebracht, zijn ze de mensen bij Bluesound niet tevreden met minder dan perfectie.

Het achtergrondverhaal

Digitale audio begon als iedere andere nieuwe technologie. Het was verbazingwekkend en nieuw – beperkt en onvolmaakt – en het werd logischerwijs de standaard voor de volgende generatie. De ontwikkelaars van Bluesound hielden van de technologie, maar voor Bluesound voldeed digitaal gewoon niet aan de verwachtingen. Dus besloot Bluesound de lat hoger te leggen en muziekliefhebbers de geluidskwaliteit te geven die ze echt verdienden.

Natuurlijk waren er de normale 16-bit cd’s, maar het spectrum, de kwaliteit, van de studio-opnames was het echte doel.

Na meer dan tien jaar van ontwikkeling, vallen en opstaan was het zover. De draagbare spelers die we allemaal kennen en liefhebben hadden een nieuwe manier van muziek beluisteren geïntroduceerd, maar er was nog steeds weinig te koop dat kwaliteit had. Tot Bluesound kwam met 24-bit hi-res digitale audio voor een schappelijk bedrag.

Al uw muziek, voor iedereen om te horen

Als één ding waar is, dan is het wel dat Bluesound een passie heeft voor muzikale details, textuur en dynamiek. Bluesound heeft een geavanceerd, digitaal platform ontworpen dat de totale hi-res muziekbeleving levert. Bluesound heeft het platform niet voor technici gemaakt, het is voor u gemaakt. Bluesound geeft muziek weer op een manier die trouw blijft aan de wens van de artiest en de kunstvorm. Voeg internetradio en verschillende streamingdiensten toe aan en uw muziekbibliotheek zal iedereen om u heen jaloers maken. Klinkt dat goed? Bluesound vindt van wel en de critici ook.

U hoeft geen audiofiel te zijn om hi-res geluid en kwaliteit te waarderen, maar u zou er zomaar een kunnen worden als u hoort wat u tot nu toe hebt gemist en muziekliefhebber was u al.

Less
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.