Beoordeling 9.3 gebaseerd op 99 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Hoofdtelefoons

Er zijn 6 producten
Toont 1 - 6 of 6 producten
 • Bang & Olufsen BeoPlay H4
  BEOPLAYH4

  De Bang en Olufsen BeoPlay H4 is een draadloze koptelefoon die gebruik maakt van Bluetooth. Zo kun je de meeste smartphones, tablets e.d. draadloos verbinden. Met een onwijs hoge batterij duur tot 19 uur is de B&O H4 uniek. Door de simplistische opbouw en gebruik van duurzame materialen een prachtige headphone voor elke setting.

  € 300,00
 • Bang & Olufsen BeoPlay E4
  BEOPLAYE4

  De Bang en Olufsen BeoPlay E4 zijn noise cancelling in ear oordopjes met Bang en Olufsen Signature Sound. Hoogwaardige kwaliteit audio is van B&O niets nieuws. Het design van deze prachtige oordopjes is te danken aan de ontwerper Jakob Wagner. Na 20 uur muziek is het pas weer tijd om deze B&O BeoPlay E4 op te laden!

  € 250,00
 • Bang & Olufsen BeoPlay H5
  BEOPLAYH5BLACK

  De Bang en Olufsen BeoPlay H5 zijn in-ear oordopjes. De earphones functioneren draadloos d.m.v. een bluetooth verbinding met ondersteuning van Bluetooth aptX. Dit betekend dat muziek op hoge kwaliteit gestreamed kan worden van bijvoorbeeld de smartphone. Samenvoegend met het unieke design en uitmuntende kwaliteit materialen is dit een topmodel earphone...

  € 250,00
 • Bang & Olufsen BeoPlay H9i
  BEOPLAYH9I

  De Bang en Olufsen BeoPlay H9i is de meest hoogwaardige draadloze hoofdtelefoon van B&O. Dit topmodel koptelefoon beschikt over noise cancelling en een bluetooth verbinding. Zo worden geluiden van buitenaf gefilterd en heb je geen last van een draadje naar je smartphone als je onderweg bent. De BeoPlay H9i is een over-ear headphone.

  € 500,00
 • Bang & Olufsen BeoPlay E8
  BEOPLAYE8

  Geen kabels meer met de Bang en Olufsen BeoPlay E8 In-Ear earphones. De oordopjes zijn namelijk volledig draadloos en sturen onderling signalen door. Hoge kwaliteit audio door een compacte oplossing. Ideaal voor onderweg. De BeoPlay E8 oordopjes worden geleverd met een chique oplaaddoosje, die ook "on the road" nog op kan laden!

  € 300,00
 • Bang & Olufsen BeoPlay H8i
  BEOPLAYH8I

  De Bang en Olufsen H8i is een noise cancelling, draadloze koptelefoon. Deze headphone beschikt over bluetooth en kan zo verbonden worden met de meeste smart devices. Prachtig design en een hoogwaardige audio kwaliteit zorgen voor het echte Bang en Olufsen gevoel. De noise cancelling filters buiten geluiden voor een nog betere ervaring met deze H8i.

  € 400,00
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.