Beoordeling 9.3 gebaseerd op 98 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Multiroom Speakers

Er zijn 14 producten
Toont 1 - 14 of 14 producten
 • Sonos Playbase Streaming Soundbase
  PLAYBASEZWART

  De Sonos PlayBase is een mooi basisstation voor een multi-room systeem. Met de Sonos Playbase heb je de mogelijkheid het tv geluid te verbreden naar bioscoop geluid, maar ook de optie om te streamen via één van de bekende streamingsdiensten. Het apparaat werkt dus stand along, maar zorgt ook voor prachtige versterking op het gebied van tv geluid. Met de...

  € 799,00
 • Bluesound Pulse Streaming Soundbar
  PULSESOUNDBAR

  De Bluesound Pulse Soundbar is eigenlijk de enige soundbar die de naam HiFi mag dragen. Door zijn krachtige versterking een ruimtelijk klankbeeld om u tegen te zeggen. Door zijn ingebouwde streaming en gemakkelijke bediening via app of pc is de Bluesound Pulse soundbar de meest complete soundbar van dit moment!

  € 999,00
 • Sonos Play 3 Multi-Room Speaker
  PLAY3

  De Sonos Play 3 is een actieve streaming speaker. Dit is in grootte het middelste model van de line-up van Sonos. De Sonos Play:3 bevat een paar stereo luidsprekers en levert uitstekende geluidskwaliteit. Gemakkelijk te bediening met de applicatie, beschikbaar op Android en iOS. Met alle grote streamingsdiensten en internet radio ingebouwd is dit één van...

  € 299,00
 • Sonos Playbar Streaming Soundbar
  PLAYBAR

  De Sonos Playbar is dé streaming soundbar om tv geluid te versterker, maar ook om jouw favoriete muziek af te spelen. Met vele opties tot streaming en ongekend goed geluid is dit de ultieme soundbar om de woonkamer te vullen met geluid. De Sonos Playbar is nog uit te bereiden met een extra subwoofer om extra effect aan films toe te voegen met bioscoop...

  € 799,00
 • Sonos Subwoofer
  SONOSSUBWOOFER

  De Sonos Subwoofer, leverbaar in wit en zwart, is de enige juiste uitbereiding voor de Sonos Playbar of Sonos Playbase. Met de Sonos Sub wordt de tv en muziek ervaring vele malen versterkt door extra lage tonen. Zeker als u een filmliefhebber bent is de Sonos Sub onmisbaar bij de Playbar of Playbase. Draadloos te verbinden met uw huidige Sonos systeem!

  € 799,00
 • Bluesound Pulse Mini Multiroom Speaker
  PULSEMINI

  De Bluesound Pulse Mini is een krachtige stereo streaming luidspreker. Deze actieve speaker produceert gedetailleerde muziek op hoog niveau door unieke versterking en goede kwaliteit speakers. Gemakkelijk in bediening via app of pc en ondersteuning van elke grote, bekende muziekdienst geeft deze Bluesound Pulse Mini zijn kracht.

  € 399,00 € 599,00 -€ 200,00
 • Sonos Play 1
  PLAY1

  De Sonos Play:1 wordt klein genoemd, maar doet niet onder aan anders hifi speakers. Klein, maar onwijs krachtig! Gemakkelijk in gebruik door de gebruiksvriendelijke applicatie beschikbaar op Android en iOS smart apparaten. De Play 1 van Sonos is tevens spatwaterdicht en daarom ideaal voor gebruik in o.a. de keuken en badkamer.

  € 179,00
 • Bluesound Pulse Subwoofer
  PULSESUBWOOFERZW

  De Bluesound Pulse Subwoofer is de ideale uitbereiding voor de Bluesound Pulse Soundbar. Deze combinatie zorgt voor een unieke beleving in de woonkamer. Streamen op hoog niveau is geen enkel probleem voor deze twee. Bediening door de gebruiksvriendelijke app maakt dit multiroom systeem de meest betrouwbare van dit moment.

  € 699,00
 • Bluesound Flex Multiroom Speaker
  PULSEFLEX

  De Bluesound Pulse Flex is een vrijstaande streaming speaker. Deze stabiele streaming luidspreker is voorzien van een draadloze netwerk verbinding, maar ook van bluetooth in de hoogste kwaliteit (aptX). De presets en handige gratis app maken de bediening uiterst gebruiksvriendelijk op de Bluesound Pulse Flex, een krachtige draadloze speaker.

  € 295,00 € 349,00 -€ 54,00
 • Sonos One Multi-Room Speaker
  ONE

  De Sonos One is een compacte alles in één actieve speaker. De vrijstaande multi-room speaker heeft alleen een stroomkabel nodig om te functioneren. De combinatie van compleetheid, compactheid en gebruiksvriendelijkheid maakt deze Sonos One speaker een alles kunner. Met de app is het mogelijk streamings diensten te benaderen, maar ook jouw eigen...

  € 229,00
 • Bluesound Pulse 2 Multiroom Speaker
  PULSE2

  De Bluesound Pulse 2. De meest hoogwaardige vrijstaande luidspreker van het Bluesound Multiroom systeem. Deze zware jongen is onwijs gedetailleerd in het midden- hoog en komt erg diep in het laag. Gemakkelijke bediening door middel van de meest gebruiksvriendelijke multiroom app, maar tevens goed te bedienen via de PC, dat is de kracht van de Bluesound...

  € 549,00 € 799,00 -€ 250,00
 • Sonos Play 5 Multi-Room Luidspreker
  PLAY5

  De Sonos Play 5 is een draadloze Multi-room speaker die beschikt over de meest populaire streamings mogelijkheden gecombineert met internet radio van over de hele wereld. De Play 5 is een zeer krachtige vrij staande speaker die alleen een stroomkabel nodig heeft om te functioneren. Met zijn extra kracht en grote bass unit erg sterk in de lage tonen en...

  € 579,00
 • BLUESOUND PULSE FLEX 2I
  PULSEFLEX2I

  De Bluesound Pulse Flex is een vrijstaande streaming speaker. Deze stabiele streaming luidspreker is voorzien van een draadloze netwerk verbinding, maar ook van bluetooth in de hoogste kwaliteit (aptX). De presets en handige gratis app maken de bediening uiterst gebruiksvriendelijk op de Bluesound Pulse Flex, een krachtige draadloze speaker.

  € 349,00
 • KEF LSX STREAMING LUIDSPREKER
  LSX

  De KEF LSX Wireless speakers genereren hoge kwaliteit ruimtevullende audio uit een compactie formatie. Twee stereo luidsprekers in een systeem wat overval past. Een versterker is bij de LSX niet meer nodig. De twee actieve speakers hebben hun versterking ingebouwd.

  € 1.199,00
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.