Ripping Service - Praalder Audio-Video Den Haag

RIPPING SERVICE

 • 1,75/CD
  Popular Service
  Popular Service is geschikt voor vrijwel alle muziekgenres behalve klassieke muziek en compilaties. Onze medewerkers besteden veel tijd aan het consistent maken van artiestnamen en dergelijke om tot een zeer transparante verzameling te komen. Ook albumhoesjes worden altijd toegevoegd.
 • 3,75/CD
  Classical Service
  De Classical service is wat kostbaarder. Voor klassieke muziek zijn de hoesjes lastiger te vinden en zijn er meer aanpassingen aan de metadata nodig. Tevens wordt er gezorgd voor saamhorigheid in de digitale cd-verzameling door klassieke cd-boxen te clusteren. Classical is een uitstekende service waarbij het resultaat voor de meeste klanten ruim voldoende is. Dit tarief geldt ook voor compilaties (various artist cdu2019s) en cd-singles.
 • 5,00/CD
  Maestro Service
  Classical service Maestro Maestro is onze top-service, speciaal voor klassieke muziek fijnproevers. Hierbij wordt de componist aan de albumnaam toegevoegd, waardoor alle werken van een componist bij elkaar staan. Ook wordt er extra aandacht besteedt aan de uitvoerenden. Maestro CD’s worden één voor één geconverteerd en onze medewerkers verbeteren de informatie op basis van wat er op het CD doosje staat. Bij de Classical service kan het gebeuren dat bij Brandenburgse Concerten als artiest ‘Bach’ wordt opgevoerd. Dit wordt bij Maestro handmatig veranderd (lees: verrijkt).
  Tenslotte wordt bij Maestro ieder cd-hoesje in hoge resolutie gescand en aan de muziek toegevoegd. Door de hogere resolutie kan elk hoesje tot in detail bekeken worden. Dit alles vergroot het gemak waarmee muziek gevonden wordt, zodat zelfs de meest veeleisende connaisseur plezier beleeft aan digitale muziek. Audiokwaliteit Voor alle duidelijkheid: de audiokwaliteit is bij alle services hetzelfde, namelijk bij voorkeur lossless.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...