PrimaLuna buizenversterkers - Praalder Audio-Video Den Haag

Prachtige buizenversterkers van het merk PrimaLuna zijn vanaf nu ook te verkrijgen bij Praalder. PrimaLuna is pionier op het gebied van vele technologieën met betrekking tot buizen versterking. De buizen hoeven niet te worden onderhouden dankzij een innovatief Adaptive AutoBiassysteem. Buizenversterkers van PrimaLuna staan bekend om het bass-geluid.

Benieuwd geworden naar de PrimaLuna buizenversterkers?

Wij presenteren met trots de buizenversterkers van “Prima Luna”. Een prachtig nieuw merk in ons toch al zeer uitgebreide assortiment hoogwaardige, klasse Hifi apparatuur en Luidsprekers. Wij hebben in ons 85-jarig bestaan al behoorlijk wat ervaring opgedaan met buizenversterkers. Klankmatig zijn buizenversterkers uniek met een onovertroffen écht en warm weergavekarakter! Daar komt het genieten van de fraai opgloeiende elektrodenbuizen nog bij! De keerzijde was echter altijd de betrouwbaarheid, grotere gevoeligheid en het onderhoud van een buizenversterker. Met de aankoop van een “Prima Luna” buizenversterker behoren deze zorgen tot het verleden! De versterkers zijn ontworpen en ontwikkeld door Durob Audio in Vlijmen, Nederland en worden gebouwd in Azië en gedistribueerd over de hele wereld en hebben uitsluitend lovende pers en reviews verworven.

Prima Luna levert buizenversterkers in Prologue en Dialogue serie vanaf € 1750,= tot € 3950,=. Praalder heeft de Prima Luna line-up luisterklaar tot uw beschikking! U bent welkom!

Kom snel eens langs in onze showroom!

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...